CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green


Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft - Carucior sport Indy Green
Kinderkraft


Pret: 1,099.00 RON 1,039.00 RON

Cod produs:





  • Detalii Kinderkraft - Carucior sport Indy Green

Carucior usor (doar 6 kg), manevrabil;
Pentru copii de la nastere pana la 15 kg;
Sistem de pliere si deschidere cu o singura mana;
Blocaj automat (Automatic Lock);
Dimensiuni mici dupa pliere: 46x27x60 cm;
Siguranta chimica si mecanica a produsului este confirmata in laboratorul de renume Intertek;
Sistem de blocare dubla care previne plierea /desfacerea accidentala a caruciorului;
Frana centralizata;
Centuri de siguranta in 5 puncte cu 2 pozitii de reglare in inaltime;
Spatar reglabil;
Bara de protectie detasabila;
Material rezistent la apa;
Roti pivotante, cu amortizoare;
Structura usoara din aluminiu;
Cos incapator;
Fereastra care permite un contact permanent cu copilul;
Caruciorul dupa pliere ramane in pozitie verticala, iar materialul este protejat de murdarie de o folie;
Transport usor;
Accesorii utile: husa de ploaie (half-raincover) si invelitoare pentru picioare.
Solutii create pentru siguranta

Sistem dublu de securitate - blocajul dublu protejeaza impotriva plierii accidentale si necontrolate a caruciorului, prin urmare, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la siguranta copilului, chiar daca caruciorul este condus de o sora sau un frate mai mare.

Frana centralizata – in timpul plimbarii prin oras, pot aparea diferite obstacole pe drum. Pentru a oferi parintelui posibilitatea unei reactii rapide, INDY a fost echipat cu o frana centralizata care blocheaza rotile intr-o clipa.

Automatic Lock – plierea caruciorului este foarte simpla si, in acelasi timp, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la necesitatea de protejare a caruciorului impotriva desfacerii accidentale. INDY este dotat cu un sistem de blocare automat, datorita caruia, puteti apuca si transporta in siguranta caruciorul imediat dupa pliere.

Centuri de siguranta in 5 puncte – posibilitatea de fixare a centurilor la doua inaltimi permite adaptarea caruciorului la necesitatile copiilor foarte mici. Confortul in timpul plimbarii este asigurat suplimentar de protectiile, datorita carora bebelusul va uita de limitari.

Tetiera practica – capul delicat al copilului necesita o atentie speciala. In timpul plimbarilor cu INDY tetiera sigura va stabiliza pozitia capului in carucior si il va proteja de deplasare.

Teste pozitive - constructia si materialele folosite in INDY au fost testate in ceea ce priveste siguranta substantelor si a mecanicii utilizate in renumitul laborator Intertek.

Confort de utilizare in fiecare zi

Pliere si deschidere rapida – INDY a fost echipat cu un mecanism care va permite sa pliati si sa desfaceti caruciorul cu o singura mana. Datorita acestei functii, puteti opera caruciorul chiar si atunci cand tineti bebelusul in brate.

Reglarea lina a spatarului - o plimbare reprezinta o mare oportunitate pentru copil sa observe lumea, sa descopere noi locuri si sa doarma in aer liber. Anume de aceea, INDY a fost conceput cu o reglare lina a spatarului, pentru ca caruciorul sa sprijine continuu dezvoltarea copilului tau.

Bara de protectie confortabila - functionalitatea barei de protectie la INDY consta in posibilitatea de detasare a acestea dintr-o singura parte sau din doua parti. Atunci cand trebuie sa pui copilul in carucior sau sa scoti complet bara de protectie – vei face acest lucru intr-un mod simplu si rapid.

Roti pivotante - atunci cand utilizezi caruciorul in fiecare zi, de multe ori trebuie sa-ti faci loc prin multime. Cu INDY acest lucru nu reprezinta o problema. Rotile usoare si extrem de manevrabile, realizate din spuma EVA rezistenta la spargere, fac din conducere o placere, iar amortizarea suplimentara protejeaza copilul de socuri.

Fereastra in copertina - contactul cu copilul este foarte important, prin urmare, in copertina INDY a fost decupata o fereastra speciala, care nu va limita relatia dintre parinte si bebelus, chiar si atunci cand se plimba in ploaie.

Pelicula de protectie a materialului - dupa pliere caruciorul poate fi depozitat comod. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la murdarirea materialului, deoarece este protejat de o folie care limiteaza contactul direct al caruciorului cu solul.

Aceasta si multe altele

Material rezistent la apa – vremea este uneori capricioasa, dar materialul rezistent la apa din care este confectionata copertina INDY previne patrunderea apei in carucior si protejeaza bebelusul de ploaie.

Cadru usor – INDY cantareste doar 6 kg, deoarece este fabricat din aluminiu. Datorita acestui fapt, poate fi transportat, ridicat si mutat cu usurinta. Chiar si cu o singura mana.

Dimensiuni compacte dupa pliere – caruciorul dupa pliere are dimensiunile de 46x27x60 cm. Ocupa putin spatiu, de aceea, il poti lua intr-o calatorie de weekend la prieteni sau il poti plasa langa tine intr-un autobuz aglomerat.

Cos incapator – o carte, o bautura, un pled suplimentar – acestea si multe altele vor incapea in cosul mare aflat sub sezutul INDY. In plus, capacitatea de incarcare de pana la 3 kg va va face sa uitati de limitari.

Accesorii practice – setul este dotat cu o aparatoare pentru ploaie si o invelitoare pentru picioare, care va proteja copilul in caz de vreme rea.