CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Carucior sport Route Green
Kinderkraft - Carucior sport Route Green


Kinderkraft


Pret: 1,399.00 RON 1,265.00 RON

Cod produs:





  • Detalii Kinderkraft - Carucior sport Route Green

Detalii Kinderkraft - Carucior sport Route Green

Carucior pentru copii ROUTE
Care este cel mai bun lucru la caruciorul sport ROUTE? Faptul ca iti va insoti copilul de la nastere pana cand acesta va atinge greutatea de 22 kg, adica pana la varsta de aprox. 4 ani. Datorita rotilor rezistente la perforare, cu o excelenta absorbtie a socurilor, caruciorul va fi perfect atat in timpul plimbarilor in oras, cat si pe potecile forestiere. Sezutul spatios si confortabil va oferi copilului Dvs. confort ani de zile.
Pentru orice tip de drum
Caruciorul cu astfel de roti poate face fata oricarui teren! Sunt din cauciuc si sunt rezistente la perforare - nu necesita intretinere. Absorbtia socurilor pe 4 roti ii va oferi micutului dvs. o plimbare lina, nu va simti niciun soc pe suprafetele neuniforme. In plus, rotile din fata sunt echipate cu blocaj pentru deplasarea inainte. Datorita acesteia, ROUTE poate negocia orice poteca pietruita sau nisip. Frana STOP & RIDE va va permite sa reactionati rapid si sa luati o pauza sigura in timpul unei plimbari.
Carucior pentru ani de zile
ROUTE este un carucior practic care asigura  copilului confort timp de ani de zile! Are o durata de viata exceptional de lunga - sezutul spatios va oferi copilului dvs. confort de la nastere pana la atingerea greutatii de 22 kg.

Excursiile de vara sunt o adevarata placere!
Vremea si natura sunt imprevizibile, dar avand ROUTE ii vei oferi micutului tau liniste si siguranta.
"    Copertina marita, impermeabila, cu filtru UPF50+ va fi perfecta pe vremea schimbatoare. Parasolarul suplimentar va proteja copilul de soarele puternic. In caz de ploaie torentiala, va fi utila husa impotriva ploii inclusa in set,
"    Suport pentru picioare cu plasa impotriva insectelor incorporata - insectele deranjante nu vor tulbura linistea copilului dvs., deoarece plasa impotriva insectelor va fi mereu la indemana!
Pliere simpla si rapida
Iar cand trebuie sa te misti rapid si, de ex., sa folosesti transportul in comun sau masina? Datorita functiei CLICK & FOLD, puteti plia comod caruciorul cu o singura mana!
Cumparaturi confortabile
Cumparaturi in timp ce va plimbati cu copilul? Nici o problema! ROUTE are un cos mare cu o capacitate de incarcare de 2 kg si acces usor cu fermoar.
Confortul copilului este de baza
"    Posibilitate de fixare a materialului in copertina asigura un flux liber de aer pe vreme calda,
"    Pozitie intinsa securizata - plasa speciala protejeaza capul bebelusului.

Adaptare perfecta la parinte
Kinderkraft se gandeste si la adulti - cu siguranta vor aprecia manerul reglabil pentru parinte. Datorita celor 4 pozitii de reglare, puteti ajusta perfect pozitia la inaltimea dvs.
In spatele copertinei exista un buzunar practic pentru cele mai necesare obiecte mici, iar datorita suportului pentru pahare, va veti bucura de plimbare cu bautura ta preferata.
Design modern
Caruciorul ROUTE are un design modern, minimalist si culori universale. Nuantele elegante de verde inchis sau gri se potrivesc cu gusturile multor parinti.
Siguranta copilasului
Centurile de siguranta in 5 puncte pot fi ajustate cu usurinta chiar si pentru un nou-nascut, iar pernitele moi asigura confortul in utilizare. Introducerea si scoaterea copilului din carucior este facilitata de bara de siguranta rotativa (360?).