CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink


Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink
Kinderkraft


Pret: 1,299.00 RON 1,149.00 RON

Cod produs:





  • Detalii Kinderkraft - Carucior sport VESTO Pink

Caruciorul sport VESTO Kinderkraft

Caruciorul pentru plimbare VESTO este un carucior universal, creat pentru parintii care adora plimbarile cu copilul. Este potrivit pentru cei mici inca de la nastere - permite aplecarea spatarului pana in pozitia culcat, iar datorita posibilitatii montarii scaunului cu fata si spatele catre directia de deplasare se potriveste perfect si copiilor carora le place sa mentina contactul vizual cu parintele in timpul plimbarii.

VESTO de descurca cu succes atat pe trotuarele din oras, cat si pe drumurile accidentate din afara orasului. Sistemul CLICK & FOLD permite plierea rapida si usoara a caruciorului cu o singura mana – impreuna cu scaunul. Caruciorul este echipat si cu sistemul AUTO LOCK, care impiedica desfacerea spontana a caruciorului in timpul mutarii sau transportului. În acelasi timp, intreaga constructie a lui VESTO este rezistenta, iar rotile de spuma cu amortizare si care nu necesita intretinere sunt pivotante si inlesnesc manevrarea.

Caruciorul de plimbare VESTO are o copertina mare, realizata dintr-o tesatura impermeabila cu filtru UPF 50+. De asemenea are un parasolar suplimentar retractabil. Îl va proteja pe copilul tau de ploaie, soarele fierbinte si vantul rece. Copertina se poate extinde cu usurinta: partea din material este gata sa fie desfacuta dupa deschiderea fermoarului. Sub cel de-al doilea fermoar se afla o plasa pentru ventilatie. Caruciorul are si centuri in 5 puncte reglabile si  o bariera de protectie detasabila in ambele parti – nu doar ca sporeste siguranta copilului, ci si usureaza asezarea celui mic in carucior. Caruciorul vine impreuna cu accesorii: suport de pahar, husa de ploaie si acoperitoare pentru picioare.

Avantaje
Siguranta:
●    Copertina mare din material impermeabil cu filtru UPF 50+ il protejeaza pe copilul tau de vant, soare si ploaie.
●    Centuri de siguranta in 5 puncte cu protectii moi, care se pot scoate usor si spala.
●    Bariera detasabila se poate desface din fiecare parte – usureaza asezarea copilului in carucior.
●    Frana centrala STOP & RIDE, actionata de sus – nu strica incaltamintea si permite blocarea rapida a caruciorului.
●    Cadru realizat din otel – constructia caruciorului este deosebit de solida si rezistenta.
●    Blocajul automat AUTO LOCK protejeaza caruciorul impotriva desfacerii spontane in timpul mutarii sau transportului.

Confort:
●    Spatarul caruciorului are 3 trepte de reglare si se poate apleca la orizontala – De aceea este potrivit pentru copii inca din primele saptamani de viata.
●    Manerul pentru parinte are 5 trepte de reglare – este usor sa potrivesti caruciorul la inaltimea ta.
●    Cele 4 trepte de reglare pentru suportul de picioare sporesc confortul celui mic – mai ales in timpul somnului in aer liber.
●    Caruciorul se poate plia impreuna cu scaunul, montat in ambele directii.
●    Amortizarea pe toate cele 4 roti asigura mersul lin si confortabil.
●    Rotile mari cu amortizoare, din spuma care nu se sparge, sunt usoare si manevrabile si asigura usurinta si confortul condusului.
●    Fereastra pentru contactul parintelui cu copilul iti permite sa verifici usor si rapid ce face copilul tau, in orice moment.
●    Scaunul spatios este moale la atingere si se curata usor.

Functionalitate:
●    VESTO are un scaun, care se poate monta usor cu fata sau spatele catre directia de deplasare. De aceea, copilul nu se va  ingrijora ca l-ar putea pierde din vedere pe parinte in timpul plimbarii, iar atunci cand e timpul sa exploreze lumea, poti monta cu usurinta scaunul cu fata catre directia de deplasare.
●    Rotile manevrabile din fata (care se rotesc la 360 de grade) poseda blocaj pentru mersul drept si datorita acestuia caruciorul este usor de manevrat chiar si pe stradutele inguste.
●    Cos incapator in care se pot incarca pana la 5 kilograme: incap in el atat cumparaturile, cat si accesoriile necesare in timpul unei plimbari.
●    Accesoriile suplimentare va permit o calatorie confortabila indiferent de anotimp – setul include acoperitoarea pentru picioare si suportul de pahar.