CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza
Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza


Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza
Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza
Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza
Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza
Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza
Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza
Kinderkraft


Pret: 799.00 RON 629.00 RON

Cod produs: KINDER-1915





  • Detalii Kinderkraft - Leagan si Balansoar 2 IN 1 LULI cu conectare la priza

Leagan electric 2 in 1 LULI Kinderkraft

LULI este un leagan-balansoar electric, care se remarca de alte produse nu numai prin stilul sau frumos, modern, ci si prin miscarea oscilanta de leganare. LULI leagana bebelusul oscilant in loc de inainte si inapoi - aceasta miscare corespunde miscarilor naturale ale bebelusului in pantecele mamei, este familiara si placuta bebelusului. Leaganul se distinge si prin tehnologia moderna, care permite deservirea simpla si rapida a acestuia cu ajutorul panoului. Cu ajutorul acestui balansoar, linistirea bebelusului sau leganarea lui pentru somn va fi si mai usoara. LULI are un sistem de reglare a vitezei de leganare cu 5 niveluri si un temporizator care poate fi setat la 8, 15 si 30 de minute (daca temporizatorul este oprit, leaganul functioneaza tot timpul). in plus, panoul de comanda are incorporate 12 melodii placute pentru ureche. Siguranta copilului mic este asigurata de centurile interconectate (2 inaltimi), cu 5 puncte. Leaganul este realizat din materiale moi, placute la atingere, care ofera copilului confort si comoditate - setul include de asemenea, o perna moale, reglabila. La balansoar este atasata o bara detasabila cu 2 jucarii.

Avantaje
Siguranta:
●    LULI are centuri de siguranta in 5 puncte, reglabile care asigura in acelasi timp confortul copilului. Au o curea larga si moale care este montata intre picioarele bebelusului.
●    Leaganul-balansoar va permite sa reglati inaltimea centurilor pe 2 niveluri.
●    LULI are o baza solida, stabila, care poate fi blocata in pozitie statica (functia balansoarului).
●    indeplineste standardele EN16232:2013+A1:2018 si EN12790:2009 pentru produsele destinate pentru copii.

Confort:
●    LULI leagana usor copilul pe lateral - de aceea copil se simte mult mai placut si mai confortabil. Aceasta miscare corespunde miscarilor naturale ale bebelusului din pantecele mamei.
●    Setul include o perna moale, reglabila, care mareste si mai mult confortul copilului.
●    LULI are o constructie usoara, facilitand astfel mutarea dintr-o camera in alta. Iar datorita sistemelor simple de pliere si desfacere, balansoarul usor de depozitat si transportat.
●    Balansoarul este alimentat in doua moduri: de la baterii sau de la retea. Acum lipsa brusca de baterii in casa nu va mai fi o problema.
●    Lipsa constructiei in partea de sus, simplifica asezarea si scoaterea copilului.
●    Bara reglabila, cu fixare pe ambele parti, usor de instalat si de demontat. Sunt suspendate 2 jucarii de plus care vor fi interesante pentru copilul si ii vor stimula imaginatia. Bara nu este destinata pentru transportarea leaganului.

Functionalitate:

:
●    LULI are 5 viteze de leganare - aceasta permite nu numai controlul vitezei de leganare, ci si reglarea vitezei la nevoile individuale ale copilului.
●    Balansoarul are 12 melodii incorporate cu posibilitate de reglare a volumului - daca bebelusul dvs. adoarme incet, trebuie doar sa reduceti volumul muzicii cu un singur clic.
●    Perna detasabila si elementele de intarire cusute in aceasta asigura copilului un sprijin complet al corpului si o ajustare mai buna la inaltimea copilului.
●    Motorasul este foarte silentios - leaganul va legana bebelusul si zgomotele din jurul lui nu-l vor deranja in timpul adormirii.
●    Materialul are un design frumos, datorita caruia balansoarul se potriveste in majoritatea interioarelor. Nu numai ca va arata grozav in camera copilului, dar si minunat in camera de zi.
●    Materialul este moale si placut la atingere. De asemenea, este detasabil – de aceea poate fi foarte usor de curatat.


Executare:

Materiale:
● cadru: otel,
● scaun: poliester,
● jucarii: plus,
● alte elemente: plastic

Dimensiuni:
Dimensiunile totale ale balansoarului:
●    inaltime 55,5 cm,
●    latime 61,5 cm,
●    lungime 51,5 cm.


Dimensiunea scaunului:
totala: 72,5 cm x 49 cm
interioara: 48,5 cm x 39,5 cm

Lungimea cablului de alimentare: 155 cm

Greutate produs: 4,2 kg
Dimensiuni carton: 60,5 x 55,5 x 15,6 cm

Pentru copii de la nastere pana la 9 kg