CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey
Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey


Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey
Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey
Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey
Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey
Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey
Kinderkraft


Pret: 919.00 RON

Cod produs: KINDER-1955





  • Detalii Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE Grey

Kinderkraft - Scaun de masa 2 in 1 LASTREE

Doriti ca copilul dvs. sa petreaca cat mai mult timp cu dvs.? Va place ca micutul dvs. sa va insoteasca in activitatile zilnice din gospodarie? Faceti cunostinta cu sezlongul multifunctional 2-in-1 si scaun de hranire LASTREE, care, datorita reglarii sale, va servi copilului de la nastere pana la varsta de 3 ani (sau 15 kg). LASTREE indeplineste functia de sezlong inca din primele zile de viata, iar cand bebelusul dvs. invata sa stea singur, il puteti transforma cu usurinta intr-un scaun de hranire. Acest scaun il va incanta atat pe copil cat si pe dvs. - nu este doar practic, ci si pastrat intr-un stil modern. Culorile clasice sunt rasfrante de modelul de mozaic modern, datorita caruia LASTREE se va potrivi cu interioarele decorate in diferite stiluri.

De aceea, LASTREE indeplineste si functia de sezlong (de asemenea, in versiunea inalta, si anume pe picioarele inalte), care poate fi folosit inca de la nastere. Are un sezut larg si moale, cu insertie si centuri in 5 puncte, care vor mentine copilul in siguranta in timpul odihnei si atunci cand se joaca. Datorita acestui fapt, copilasul isi va putea insoti parintii nu numai in timpul meselor comune, ci si in timpul treburilor casnice de zi cu zi.

 Pentru ca, copilasului sa ii fie si mai confortabil, LASTREE ofera posibilitatea de reglare a spatarului pe 3 niveluri, inclusiv in pozitie culcata. il puteti ajusta la preferintele si la dispozitia actuala bebelusului. Pozitia culcata va fi perfecta pentru odihna, iar pozitia semi-culcata - pentru joaca, deoarece sezlongul are o arcada reglabila cu jucarii: o frunza de plus cu zornaitoare si o randunica de plus cu panglici colorate. sezlongul are, de asemenea, un suport pentru picioare reglabil pentru a oferi picioarelor mici, cu sprijin adecvat.

impreuna cu LASTREE, petrecerea timpului impreuna cu copilul dvs. va fi mult mai simplu - copilul va putea sa va insoteasca oricand si oriunde. Acest lucru este posibil si datorita rotilor silentioase cu care sunt finisate picioarele scaunului. Puteti muta cu usurinta scaunul dintr-o camera in alta! in plus, cosul pentru maruntisuri va va permite sa scoateti rapid servetelul umed pentru a sterge fata bebelusului.

LASTREE este un scaun universal pentru hranire - se distinge nu numai prin designul sau frumos si insertia fata-verso pentru sezut, ci si prin posibilitatea de reglare a inaltimii scaunului pe pana la 5 niveluri. Veti putea regla scaunul la inaltimea mesei - astfel incat, in viitor, micutul sa poata manca confortabil impreuna cu dvs. la masa. Scaunul inalt foloseste si centuri in 5 puncte care pot fi reglate pe 2 nivele. Datorita acestui fapt, pot fi  si mai bine reglate la inaltimea copilului dvs.

LASTREE are un suport pentru picioare reglabil si unul suplimentar care va fi perfect pentru copiii mai mici. Ofera sprijin adecvat picioarelor in timp ce acesta mananca, ceea ce sprijina dezvoltarea corecta a copilului si dezvolta obiceiuri corecte. Are de asemenea, o tava dubla, reglabila pe 3 distante, usor de detasat si de curatat. LASTREE se distinge si prin sezutul moale, acoperit cu piele ecologica - datorita acestuia, pastrarea scaunului curat va fi foarte usoara. A cazut un pic de morcov pe husa? Sau poate bebelusul a varsat suc? Este de ajuns sa stergeti scaunul cu o carpa umeda.

LASTREE este un produs care a fost proiectat avand in vedere interioare frumoase. Are un design neobisnuit, modern, care face referire la culorile stralucitoare, rsafrante cu accente puternice. Pentru a fi mai usor de depozitat, puteti plia scaunul si il puteti pune in coltul camerei sau il puteti pune in dulap. Tava poate fi detasata si atasata la picioarele scaunului - astfel ocupa si mai putin spatiu.


Avantaje:

Functionalitate:
●    LASTREE este un sezlong-scaun 2 in 1 – indeplineste functia de sezlong (pana la 9 kg) si scaun de hranire (pana la 15 kg). De aceea, poate fi folosit inca din primele saptamani de viata!
● sezlongul pentru sugari ii va permite copilului sa va insoteasca la mese – de asemenea, va permite copilului sa va insoteasca in orice moment fiecare zi.
● La sezlong este atasata o arcada cu 2 jucarii agatate (o frunza de plus cu zornaitoare si o randunica de plus cu panglici colorate). Micutul va fi cu siguranta interesat de ele.
● Ca scaun de hranire, LASTREE ofera un sprijin adecvat pentru picioare si faciliteaza adoptarea unei pozitii corecte de mancare. Datorita acestui fapt, inca de la o varsta frageda, copilul isi va dezvolta obiceiuri adecvate.
● LASTREE este universal - puteti regla inaltimea scaunului pe pana la 5 niveluri. Datorita acestui fapt, se va potrivi atat la mesele de bucatarie joase, cat si la cele inalte.
● sezlongul-scaun are o constructie speciala, datorita careia poate fi folosit ca sezlong/scaun inalt si in modul cu picioare scurte.
● Tava reglabila, mare, poate fi indepartata de la scaun pe 3 distante. in plus, protejeaza copilul, ca o bariera de siguranta.
● Datorita rotilor care pot fi atasate la picioarele scaunului, LASTREE poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Micutul doreste sa manance in bucatarie, nu in sufragerie? Acum puteti muta scaunul fara probleme. si aceasta fara sa va faceti grija ca veti zgaria podeaua.
● Stilul universal si combinatia clasica a culorilor fac ca LASTREE sa fie perfect pentru orice interior.


Siguranta:

●    LASTREE are o constructie solida din otel. Scaunul-sezlong este stabil si va va servi ani de zile.
●    Scaunul este echipat cu centuri de siguranta in 5 puncte care pot fi fixate pe 2 niveluri. Sunt usor de reglat si, in caz de nevoie – pot fi complet demontate.
●    4 roti au incuietori speciale care impiedica deplasarea spontana a scaunului. Rotile sunt silentioase si nu zgarie podeaua, de asemenea, pot fi demontate in intregime.
●    Produsul respecta standardele pentru scaunele inalte EN 14988: 2017 + A1: 2020 si EN 12790: 2009 pentru sezlonguri, precum si EN 71 pentru jucarii.

Confort:
●    LASTREE are un sezut larg si adanc acoperit cu piele ecologica moale. Husa murdara poate fi curata usor cu o carpa umeda.
●    La sezut poate fi atasata o insertie dubla, placuta la atingere. Va face placuta odihna copilului si va arata frumos.
●    Spatarul poate fi reglat pe 3 niveluri, de asemenea, in pozitie culcata - datorita acestui fapt, bebelusul se poate culca si se poate juca confortabil cu jucariile atasate.
●    ● LASTREE are un suport pentru picioare reglabil, iar in functia de scaun poate fi montat un suport suplimentar pentru picioare (inclus in set). Suporturile pentru picioare ofera copilului sprijin adecvat pentru picioare, atat in timpul odihnei, cat si in timp ce mananca.
●    ● Scaunul este pliabil - il puteti pune cu usurinta in coltul camerei sau il puteti ascunde in dulap. Pentru a ocupa mai putin spatiu, tava poate fi demontata si atasata la picioarele scaunului.
●    ● LASTREE are un cos pentru maruntisuri. De acum inainte, veti avea intotdeauna la indemana pachetul de servetele umede, suzeta de rezerva sau bavetica. Poate fi incarcat pana la 5 kg.