CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green


Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green
Kinderkraft


Pret: 599.00 RON

Cod produs: KINDER-1958





  • Detalii Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP Green

Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa SPINSTEP


Alegeti petrecerea timpului in aer liber si descoperiti avantajele tricicletei SPINSTEP 5-in-1! Aceasta bicicleta creste odata cu copilul si, datorita structurii modulare, demontarea elementelor individuale este extrem de simpla. Acest lucru va permite sa adaptati cu usurinta bicicleta la abilitatile in crestere ale copilului, fara utilizarea uneltelor. in plus, datorita copertinei adanci, impermeabile, cu filtru UPF50 +, nici ploaia nici soarele fierbinte nu vor fi groaznice!

SPINSTEP poate fi utilizat in cinci moduri. Ca:

●    alternativa pentru caruciorul sport (saua cu spatele in directia de mers),
●    bicicleta pentru cei mai mici (saua cu fata in directia de mers),
●    bicicleta pentru copii cu varsta intre 18-24 luni (cu copertina detasata),
●    versiune cu bara de siguranta detasata si centuri demontabile pentru copii mai mari (parintele poate controla calatoria cu ajutorul manerul),
●    bicicleta independenta pentru copii gata pentru acest pas

Activitatea fizica este extrem de importanta pentru sanatatea si dezvoltarea unui copil mic – incurajand copilul sa mearga la plimbare si sa mearga cu bicicleta, dezvoltati obiceiuri care ii vor avea influenta pozitiva asupra sanatatii acestuia. Datorita SPINSTEP, de la o varsta frageda puteti dezvolta dragostea copilului pentru miscare si petrecerea timpului liber in mod activ. Tricicleta  SPINSTEP 5 in 1 va diversifica fiecare plimbare si o va face de neuitat. Rotile durabile din PU vor fi perfecte atat in oras, cat si pe un drumeag de padure. Au o aderenta buna si sunt rezistente la strapungeri, iar rotile din spate sunt echipate cu rulmenti cu bile. SPINSTEP are si o functie de roata libera - cand copilul este inca mic, puteti deconecta sistemul de actionare al rotilor, datorita careia copilul va putea invata sa pedaleze fara propulsarea bicicletei. Veti controla viteza si directia de deplasare.

Bicicleta are o sa pivotanta de 360 de grade, care poate fi pozitionat cu fata catre parinte sau orientat spre directia de deplasare - cel mic se va simti mai increzator, cand la inceput, poate sa-si vada parintele. Datorita copertinei adanci, reglabile, realizate din material impermeabil cu filtru UPF50 +, copilul nu se va teme de vant sau de ploaie - la fel ca intr-un carucior! saua confortabila, cu husa  moale si spatar inalt, ofera spatelui copilului sprijin adecvat in timp ce acesta cucereste lumea. Bicicleta este echipata cu centuri in 3 puncte si o bara de siguranta detasabila care poate fi indepartata atunci cand copilul este pregatit pentru a circula singur.

stim ca pedalatul plictisitor poate fi obositor pentru un copil mic - de aceea bicicleta SPINSTEP are suporturi pentru picioare confortabile pe care micutul isi poate aseza picioarele. La randul lor, parintii se vor bucura de manerul reglabil pe 3 niveluri, finisat cu spuma delicata si moale. Trebuie doar sa reglati manerul pentru a-l potrivi cu inaltimea dvs. SPINSTEP ii va servi micutului ani de zile - acest lucru se datoreaza cadrului durabil din otel si posibilitatii de reglare a distantei  dintre scaun si pedale. Chiar si atunci cand copilul creste, puteti regla cu usurinta bicicleta la inaltimea sa. La bicicleta sunt atasate accesorii utile, precum o geanta pe manerul parintelui si doua cosuri pentru obiectele mici ale copilului. si datorita faptului ca SPINSTEP poate fi pliat il puteti lua cu dvs. in vacanta sau in vizita la bunici. SPINSTEP va face ca fiecare plimbare sa fie plina de emotii!

Avantaje


Siguranta:
●    Functia de roata libera care permite copilului sa pedaleze fara propulsarea bicicletei. Parintele controleaza viteza de deplasare!
●    SPINSTEP este echipat cu centuri de siguranta reglabile in 3 puncte, cu tampoane. Nu numai ca acestea asigura siguranta copilului, dar, de asemenea, sporesc confortul de circulatie.
●    Bariera moale detasabila permite introducerea si scoaterea usoara a copilului. Are un buton central, datorita caruia parintele o va deschide cu o singura mana.
●    Manerele din cauciuc, antiderapante, asigura o aderenta ferma si sporesc increderea micului cyclist.
●    Cadrul din otel garanteaza o structura solida si durabila - SPINSTEP va va servi ani de zile.
●    Copertina reglabila, adanca, este impermeabila si are filtru UPF50 +. Protejeaza copilul de ploaie, vant si soare
●    Rotile din spate sunt echipate cu frane, la care parintele are acces simplu.  

Comfort:
●    Suporturile pentru picioare pliabile lasa picioarele sa se odihneasca dupa pedalarea plictisitoare. De asemenea, ofera sprijin pentru copii mici care inca nu pot pedala singuri.    
●    Bicicleta 5-in-1 SPINSTEP este pliabila - mai usor de luat in vacanta si nu sunt necesare unelte pentru schimbarea functiilor acesteia. Datorita functiei de pliere, este, de asemenea, mai usor de depozitat in casa.
●    Bicicleta este usor de pastrata curata - materialul de pe spatar si scaun poate fi indepartat rapid si sters cu un burete umed.
●    Manerul parintelui este finisat cu spuma placuta la atingere, care asigura in acelasi timp o aderenta ferma. in plus, poate fi reglat pe 3 niveluri - va fi mai usor sa il adaptati la inaltimea dvs.
●    Accesoriile suplimentare va vor usura fiecare plimbare. in cele doua cosuri (unul mare in spate, unul mai mic - in fata) vor incape toate accesoriile copiilor. Pentru maruntisurile Dvs. avem o geanta atasata la maner, care este inclusa in set.

Functionalitate:
●    saua pivotanta de 360 de grade permite copilului sa circule cu fata si cu spatele catre parinte. Datorita acestui fapt, SPINSTEP este potrivit pentru copiii de la aproximativ 9 luni si este o alternativa buna la carucior.
●    Posibilitatea de demontare usoara a elementelor fara utilizarea uneltelor permite adaptarea bicicletei la abilitatile copilului.
●    SPISNTEP este destinat pentru copii de la 9 luni pana la varsta de 5 ani! Are copertina demontabila, bariera de siguranta, centuri si maner pentru parinte.
●    Datorita reglarii distantei dintre sa si ghidon SPINSTEP este usor de adaptat la inaltimea copilului. Copii cresc repede dar nu este nicio problema pentru aceasta bicicleta.
●    Rotile rezistente, fabricate din PU, asigura o buna aderenta la sol - bicicleta va functiona bine atat pe asfalt, cat si pe o poteca forestiera. SPINSTEP va servi in timpul oricarei plimbari, indiferent de substratul pe care circula.