CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink


Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink
Kinderkraft


Pret: 689.00 RON

Cod produs:





  • Detalii Kinderkraft - Tricicleta 5 in 1 rotativa TWIPPER Pink

Tricicleta 5 in 1 TWIPPER Kinderkraft

Plimbarea este o ocazie excelenta pentru copil pentru descoperirea lumii din jurul lui. In aceasta va va ajuta TWIPPER  - tricicleta pe care atat parintele, cat si copilul o vor adora. TWIPPER ii va permite copilului sa se dezvolte motor in timpul distractiei - incepand deja de la varsta de 9 luni. Are sa inovatoare CLICK & TWIST care permite rotatia cu 360° si deplasarea cu spatele si cu fata in directia de circulatie. Spatarul este inalt si poate fi cu usurinta pliat in pozitie inclinata, datorita careia copilul dvs. va putea sa traga un pui de somn in aer curat. Bicicleta are un cadru solid din aliaj de magneziu - este foarte durabila, usoara si in acelasi timp rezistenta la coroziune.

TWIPPER este o bicicleta 5 in 1 - datorita constructiei sale modulare, poate fi modificata si ajustata la varsta si inaltimea copilului si abilitatile sale in crestere. Este potrivit chiar si pentru copiii de la 9 luni (sa orientata cu spatele in directia de circulatie). Demontarea elementelor individuale va permite sa reglati bicicleta in functie de abilitatile si varsta copilului - nu aveti nevoie de unelte pentru aceasta. Bicicleta are functia de roata libera, datorita careia copilasul va putea pedala fara propulsarea bicicletei. Siguranta copilului este asigurata si de centurile de siguranta in 5 puncte si bara de siguranta fixata central, finisata cu o piele ecologica placuta la atingere si usor de curatat.

In plus, tricicleta TWIPPER va sprijini copilul in imbunatatirea coordonarii motorii si, de asemenea, il va invata pe copilas comportamentul corect si in siguranta in afara casei. De asemenea, va pregati copilul sa invete sa mearga cu bicicleta adevarata. Cu bicicleta TWIPPER, fiecare plimbare va fi plina de emotii si distractie.

Avantaje
Siguranta:
●    Centuri de siguranta in 5 puncte - TWIPPER are centuri de siguranta reglabile in 5 puncte cu tampoane moi.
●    Bara de siguranta - tricicleta TWIPPER are o bara de siguranta fixata central, confortabila, care ii protejeaza pe cei mai mici copii in timpul plimbarilor.
●    Roata din fata completa - fara spite de aceea protejeaza picioarele micutului in timpul mersului.
●    Roata libera - pe roata din fata exista un sistem special de blocare, care permite  pedalarea fara propulsarea bicicletei. Parintele controleaza viteza de deplasare, iar piciorusele se vor sprijini in siguranta pe suportul pentru picioare (pedalele nu vor lovi picioarele copilului).
●    Frane - bicicleta are doua frane care protejeaza bicicleta impotriva deplasarii atunci cand stationati.
●    Manerele antiderapante - pe ghidon sunt manerele antiderapante, care asigura copilului o prindere ferma.
●    Tricicleta TWIPPER indeplineste standardul european EN-71.

Confort:
●    CLICK & TWIST - saua CLICK & TWIST rotativa cu 360° va permite sa setati scaunul cu fata si cu spatele in directia de circulatie.
●    Pozitie semi-inclinata - are o sa lata si confortabila si o copertina de protectie impotriva soarelui si a vantului. Spatarul poate fi pliat in pozitie semi-inclinata.
●    Roti din PU - sunt rezistente si nu necesita pompare. Datorita amestecului PU, acestea capata rezistenta si sunt, de asemenea, impenetrabile. Sunt potrivite pentru diferite suprafete, asigurand copilului confort de circulatie chiar si pe teren denivelat.
●    Copertina mare, pliabila - protejeaza copilul de soare si vant. Are o fereastra pentru contactul cu copilasul.
●    Husa - bicicleta are husa moale, detasabila, care poate fi spalata in masina de spalat rufe.

Functionalitate:
●    Constructie modulara - bicicleta creste impreuna cu copilul. Poate fi modificat astfel incat sa se potriveasca la varsta micului utilizator.
●    Manerul parintelui - este reglabil (de la 84 cm pana la 107 cm) si poate fi setat pe 4 nivele. Acest lucru permite manevrarea bicicletei chiar si de parintii inalti.
●    Accesorii - la bicicleta sunt atasate accesorii suplimentare, cum ar fi un cos pentru obiectele mici ale copilasului, sonerie si un suport pentru pahar.
●    Demontare usoara - datorita demontarii usoare a elementelor individuale fara utilizarea uneltelor, TWIPPER este foarte usor de utilizat si transportat.