CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
Kinderkraft - Carucior sport Askoy Grey
Kinderkraft - Carucior sport Askoy Grey


Kinderkraft


Pret: 1,199.00 RON 1,049.00 RON

Cod produs:





  • Detalii Kinderkraft - Carucior sport Askoy Grey

Detalii Kinderkraft - Carucior sport Askoy Grey

ASKOY iti face viata mai usoara! Este prietenul ideal pentru familia care are nevoie de un carucior manevrabil pentru oras. ASKOY va fi alaturi de copil pana la aproximativ 4 ani. Este un carucior pe care il vor indragi nu doar copiii, ci si toti parintii. Il pliezi cu o singura mana, iar datorita rotilor impenetrabile cu amortizare nici macar bordurile inalte nu vor fi o provocare pentru voi. Copertina impermeabila mare cu filtru UPF50+ si setul de accesorii pentru orice vreme vor face rapid din ASKOY ajutorul tau preferat prin oras.

Carucior sport pana la 24 kg

ASKOY este un carucior sport usor, perfect pentru intreaga perioada de mers cu caruciorul a celor mici. Spatarul se poate cobori in pozitia culcata, iar centurile se pot regla pentru nou-nascuti. Caruciorul are o sarcina maxima de pana la 24 kg, astfel ca vei putea transporta chiar si un copil de gradinita.

Pliere dintr-o miscare

Traiesti in agitatia urbana? Iti trebuie atunci un ajutor de nadejde! ASKOY se pliaza cu o singura mana in doar cateva secunde datorita mecanismului CLICK & FOLD atunci cand este nevoie, fie ca esti la intrarea in lift, in fata scarilor sau inainte unei calatorii, cand il pui in portbagajul masinii.

Manevrabil si de incredere

ASKOY este un carucior sport usor de manevrat si agil. Rotile nu trebuie umflate, iar datorita amortizarii caruciorului, drumurile accidentate sau bordurile inalte nu vor fi o problema. Rotile frontale din spuma impenetrabila se rotesc la 360° si se pot bloca pentru mersul inainte. Rotile din spate sunt realizare din cauciuc umplut cu spuma, ceea ce le face impenetrabile si le asigura rezistenta sporita.

Pozitia culcata

Spatarul scaunului se regleaza lin si fara zgomot.  E de ajuns o clipa pentru a-l intinde la orizontala sau a-l regla in pozitia sezut. Iar atunci cand cel mic a obosit sa tot observe lumea, vei regla cu usurinta spatarul cu suport pentru picioare (3 niveluri de reglare) pentru ca cel mic sa doarma culcat.

Prin soare si ploaie

Caruciorul sport ASKOY este un ajutor practic, pregatit pentru orice vreme. Copertina mare este realizata dintr-un material impermeabil cu filtru UPF50+. Cei mici sunt protejati nu doar de ploaie, ci si de razele ultraviolete. Copertina are un parasolar suplimentar si un vizor pentru contactul cu copilul, pentru ca tu sa poti vedea oricand ce face cel mic.