CONTACT
  |  Telefon: 021.410.03.75  |  0723.194.644  |  
  |    |  

 
KinderKraft - Scaun auto Isofix XPEDITION 2 Black , 0-36 kg
KinderKraft - Scaun auto Isofix XPEDITION 2 Black , 0-36 kg


Kinderkraft


Pret: 1,299.00 RON

Cod produs:





  • Detalii KinderKraft - Scaun auto Isofix XPEDITION 2 Black , 0-36 kg

XPEDITION 2 i-Size este un scaun auto 4 în 1, conceput pentru a oferi copilului dumneavoastră protecție și confort maxim în timpul călătoriei. Este destinat copiilor cu inaltimea de 40-150 cm (0-36 kg, de la nastere pana la aproximativ 12 ani). Vă permite să transportați un copil cu spatele cu spatele (RWF) până la vârsta de aproximativ 4 ani (până la 105 cm, până la 20 kg)! Este echipat cu o serie de sisteme de siguranță care măresc siguranța călătoriei - H-GUARD +, SPS, EASY GROW SYSTEM și RECLINING. Scaunul are o inserție ergonomică ERGO PAD cu sistem AIR FLOW, iar tetiera are spumă cu memorie care absoarbe energia rezultată în urma unei coliziuni.
Este un scaun pivotant cu o bază integrată care vă permite să întoarceți ușor și rapid scaunul în lateral spre ușă. Sistemul EASY SPIN 360° vă permite să schimbați cu ușurință poziția RWF în FWF fără a fi nevoie să scoateți scaunul din mașină. Se montează pe ISOFIX și TOP TETHER.
XPEDITION 2 i-Size este un scaun pivotant conceput pentru a oferi copilului dumneavoastră protecție și confort maxim în timpul călătoriei. Acest scaun auto 4-in-1 este conceput pentru copii cu inaltimea de 40-150 cm (0-36 kg, de la nastere pana la aproximativ 12 ani). Îndeplinește cel mai recent standard pentru scaune R129 i-Size și a fost, de asemenea, testat în condiții riguroase în timpul testelor de impact. Vă permite să transportați un copil cu spatele (RWF) cu vârsta de până la 4 ani (105 cm înălțime sau 20 kg). Se montează pe ISOFIX și TOP TETHER.
Sigur! Scaunul auto XPEDITION 2 i-Size a trecut prin teste foarte riguroase dictate de standardul R129 i-Size (și pentru impacturi laterale). Vă permite să transportați un copil în poziția cu spatele (RWF) până la vârsta de aproximativ 4 ani - poziția RWF este de până la 5 ori mai sigură în cazul unei coliziuni frontale. Dispune de sisteme de siguranta care ofera protectie completa copilului in timpul calatoriei. H-GUARD + (tetieră cu 3 straturi întărită cu spumă cu memorie) protejează secțiunea delicată a colului uterin, capul și umerii copilului. Are spumă cu memorie, care este flexibilă și este un strat suplimentar care disipează energia rezultată în urma unei coliziuni. SPS este responsabil pentru protejarea trunchiului, adică scuturi laterale înalte și late, care au fost întărite suplimentar pentru a asigura o siguranță completă pentru copil. De asemenea, are un ham intern în 5 puncte.